Lite info!

I onsdags hade vi andra öppetkvällen på fiket denna vecka var det fisksoppa på menyn och det gick också hem bland gästerna. Jätteroligt tycker vi!

Nästa onsdag anordnar PM Halloweensittning på Amadeus därför blir det inget fik den kvällen hoppas alla går på Halloweensittningen istället :) Däremot söndagen den 8 november är det Kakfrossekväll på fiket! Man får anmäla sig om man skall delta till  mig via mail eller via en kommentar här på bloggen, sedan skall man baka en sorts kakor kvällen till ära (för all enkelhetsskull förbjudes här och nu alla sorters nötter i kakorna pga allergiker) ca 20 st. Sedan tar man med dem till Coffee Annan och vi dukar upp en stor buffé av kakor och frossar i oss :)

Onsdagen efter det är det i dagsläget lite oklarheter om Coffee Annan kommer att ha öppet eller inte det ryktas om ett danshappening men det kommer mer information om det framöver!

Söndagen den 15 november kommer nästa temakväll ske och då blir det danskväll på Lilla Nybo! Hittills har det kommit önskemål om Afrikansk dans och kanske lite salsa, hör av er till mig Lisa om ni är intresserade av några andra dansstilar så skall jag göra mitt bästa för att fixa det! Då kommer vi ha lite prova på pass där man får komma och gå lite som man vill självklart kommer det finnas möjlighet att köpa fika som vanligt.


Alexandra (Statt'n) Stattin Hårt arbetandes i Coffe Annan!


Det var allt för den här gången! Lämna gärna en kommentar så jag vet att ni varit här och kikat!
//Lisa

Coffee Annan

Det är namnet på det nya studentfiket, det vann överlägset alla de andra förslagen! Det var Patrick som vann tävlingen och fick fika gratis och vann dessutom en sittning sponsrad av kåren inte illa. Grattis grattis! Tack vare hårt slit från inredningsgruppen börjar det se riktigt riktigt fint och mysigt ut i Lilla Nybo och även i Coffee Annan också. Nästa vecka kommer det nog att bli ännu mera mysigt :)
Vi kommer även att köra soppa nästa vecka då det gick bra den här veckan.




Patrick och Angelica!

Dessa tu har gått med i Sociala utskottet och kommer att hjälpa till i fiket ibland mycket trevligt tycker vi!

Nu på söndag är det ingen temakväll så att Coffee Annan är öppet på onsdagen den 28 oktober igen!





Soppa på fiketöppningen!

Nu på onsdag då fiket öppnar tänkte sociala utskottet prova något nytt! Nämligen soppa :)
Vi kommer att tillaga en soppa som man får köpa till ett ypperligt pris av 20 kr/portion då ingår det även bröd.
Detta är något som vi kommer testa så får vi se om det blir ett återkommande inslag i fiketmenyn.

Vi kan även välkomna Alexandra Stattin till sociala utskottet hon kommer att jobba i fiket lite då och då! Hon har tidigare erfarenhet av kioskarbete därför är vi mycket nöjda över detta tillskott i sociala utskottet!

Nya tider!

Hejsan alla!
Nu på onsdag den 21 oktober öppnar nya studentfiket i Lilla Nybo kl 17:00. Där finns det massa gott fika och ingenting kostar mer än 5 kronor!

Under kvällen kommer det tas emot nya namnförslag på vad fiket skall heta och den som kom på det vinnande förslaget får en fika gratis. Fiket kommer att vara öppet varje onsdag med reservationer för eventuella fester/sittningar mellan kl 17:00 till 21:00.

Sedan kommer det även anordnas Temasöndagar på fiket! Varannan söndag eller så blir det en temasöndag!
Om ni har förslag på vad ni vill ha för tema så lämna gärna en kommentar, skickar ett mail eller sug tag i mig på fiket så kan vi kanske fixa just det temat. Annars har vi nu förslag som Öppen scen kväll, musikquiz, kakfrossa..
tillexempel låt fantasin flöda.

Fiket drivs av studenter för studenter är man intresserad av att gå med i sociala utskottet och hjälpa till med att jobba i fiket kan man höra av sig till mig Lisa Hamrin. Varje kväll man jobbar får man fika för 15 kronor och om man har jobbat några gånger blir det en fiketmiddag i slutet av terminen.

Sociala utskottet planerar även tillsammans med internationella utskottet att anordna en resa till Boda Borg senare i terminen eller i början på nästa termin. Om ni har önskemål om andra roligheter/utflykter kom gärna med förslag så kanske det går att ordna!

Vi ses i fiket// Lisa

RSS 2.0