Ingen som vill = Inget fik :(

Jaa, då har det varit både Fiketmöte och Äppelpaj. Pajen var uppskattad må jag säga, skönt det. Det blev dessutom en bit över som gick att festa på idag när man pluggat hela dagen, gott!

Fiketmötet var väll ingen direkt succé, det dök inte upp speciellt många vilket är lite tråkigt. Om det inte finns någon som vill jobba så kommer vi snart inte ha något fik alls länge... Men men, jag ska ordna ett ordentligt schema som kommer hänga på anslagstavlan inne i köket, skulle man vilja jobba är det bara att gå dit och skriva upp sig eller höra av sig till mig så ordnar jag det!

Snart (när jag är klar med min tenta) ska jag sätta mig och göra affischer till den kommande Öppna Scenkvällen! Detta var en succe förra året, så varför ändra på ett vinnande koncept? Mer information om denna kväll kommer dyka upp i början på nästa vecka, så håll utkik!

Ha en trevlig dag!
/Fraj

Fiketmöte!

Hej alla glada!

På TISDAG, den 28/10 klockan 18.00 är det Fiket-möte uppe i Virres fik. Detta är för alla och envar som är intresserad av fiket, antingen genom att jobba där, komma med ideer eller på annat sätt deltaga.

Har ni frågor kan ni höra av er till mig på 0735 34 63 56 eller maila [email protected].

Sprid gärna informationen till de som ni tror kan vara intresserade!

Tack för mig!
/Fraj

ÄPPELPAJ!

Hallå!

Söndagen den 26:e Oktober är fiket öppet precis som vanligt, 17-21. Något som är annorlunda är att det kommer serveras hemlagad äppelpaj med vaniljsås till det fantastiska priset av 5 ynkliga kronor per portion denna kväll! Så ta en vän och kom dit!

Kan även passa på att säga att SPEXET kommer ha en liten träff för de som är intresserade av att vara med samma kväll. Affischer om detta kommer komma upp så småningom, men är man intresserad är det bara att dyka upp på villan!

Allt för nu!
/Fraj

Grattis Storhandlar-Benny!

Hallå igen!

Ja, IKEA-resan är avklarad och själv har Ordföranden lämnat staden för ett besök i det vackra skåne.
Resan var ett tydligt bevis på att man måste vara ute i GOD TID med lappar och information, det var bara 9 tappra själar som tillslut åkte med bussen till shoppingland, lite tråkigt. Men vi 9 hade mycket roligt iallafall!

Ordföranden själv trodde hon skulle vinna mesta-shoppingpriset, men när det var dags för avfärd kommer Benny Svensson in med ett kvitto nästan lika långt som f.d. PM Ordförande Pegah, så det var bara att kliva ner från sina höga hästar och gratulera!

Benny Svensson har vunnit ett stycke valfri TOAST på Virres Fik, detta för att stackaren ska ha råd med mat iallafall EN dag den här månaden. GRATTIS BENNY!

Här kommer ett gäng bilder från resan:


Tor och Stenmark fann varandra...

Anna och Jag tog powernap på sängavdelningen. Anna roade oss även i bussen!

Neely (Neeli?) körde omkring en Stenmark i en vagn. Neely själv samt Fraj fick också åka vagn! Mysigt!

Anna verkad förvirrad, jag är nöjd och pojkarna ser luriga ut.  Neely tittar på vad jag tror är julgransglitter...

Såhär sliten blir man...

Så Mattias, som hjälpte vinnaren Benny att inhandla allt det som gjorde honom till Segrare!


Fotograf: Ida Svensson (som inte är med på en enda bild eftersom hon var upptagen med att ta de här!)

/Fraj

RSS 2.0