Datum datum!

Nu är det mycket i görningen! Här kommer ett helt gäng med datum som kan vara vettiga att skriva in i kalendrar och almenackor. En del av dem är fortfarande preliminära, men mer information om dem kommer efter FETmötet.

Nästa vecka är det introduktionsvecka för de nya distansstudenterna så då är det full rulle under hela veckan. På MÅNDAG håller fiket extraöppet från ca kl 15.00 till någonstans runt den vanliga stängningstiden. Alla gamla studenter är mycket välkomna dit för att träffa några nya människor, hoppas jag ser många av er där!

Sedan på TISDAG är det en mingelkväll i ljushallen för alla som vill, under sociala utskottets regi. Där kommer det finnas snacks och tilltugg och möjlighet att mingla runt med gamla och nya studenter samt lärare och anställda. Det kommer bli en mycket trevlig kväll, passa absolut på att titta in en stund. Mingelkvällen börjar, om ordförande i utskottet inte missminner sig, klockan 18. Mer information kommer sättas upp, så håll utkik!

ONSDAG är fiket öppet igen, som komplement till H2IFs sportkväll. För de som inte är pigga på att sporta så kommer Virres stå till förfogande! Detaljerna rörande den här kvällen är inte helt klara, men förmodligen kommer det vara några av de nya utbytesstudenterna som står i fiket under kvällen, och öppettiderna kommer antagligen vara de sedvanliga 17-21. Varmt välkomna!

Veckan efter detta har styrelsen, utskottsordföranden och andra intresserade FETmöte klockan 17, tisdagen. Efter detta möte kommer betydligt mer datum vara satta och fastslagna, bland annat när den stundande HASSELAresan ska bli av!
I skrivande stund ligger resan lördagen den 28:e Februari. Mer detaljerad information om tid, kostnad och annat kommer komma upp strax efter FETmötet.

Den 1:a Februari kommer Rebecka (Allergo) och Karro sälja kakor, som enligt Allergos egen utsago ska vara underbart goda, på Virres fik. Garanterat jordnötsfria, definitivt värt att prova.

Ordförande kan också glatt välkomna LISA till sociala utskottet. Lisa har fått en alldeles egen post, hon har nämligen självutnämnt sig till min Bitch. Denna uppgift har hon hittills klarat med bravur då hon och ett gäng till oprovocerat och o-ombett tömde diskmaskinen på Villan igår (fredag). Tusen tack för det tjejer, det var ett mindre mirakel!

Nytt år, nya krafter!

Hej igen!

Efter ett välbehövligt uppehåll för jul och nyår är det nu snart dags att ta tag i vardagen igen! Eftersom ordförande i sociala är en klantskalle av rang så har hon tappat bort sin kalender och kan därför inte komma med några precisa datum i dagsläget (eventuella rapporter om vart kalendern kan befinna sig lämnas läpligen till Fraj, hittelön utlovas!).

Men! Snart så drar Virres fik igång igen, hoppas ni kommer och fikar då. Personal behövs ALLTID så är ni ens en aning nyfikna på vad det innebär att stå i fiket för en kväll så hör väldigt gärna av er.

Det kommer även komma en HASSELARESA så småningom, och Sociala Utskottet skulle uppskatta lite hjälp med att ordna detta. Är det någon som känner för att vara med och anordna en skidresa till Hassela nu i vinter så är det bara att maila, ringa, lämna en kommentar eller typ dra Fraj i håret tills hon uppmärksammar er. ALL hjälp är mer än välkommen!

Det ska bli en skoj vår det här,
Kika in snart så ska ni få en vettigare lista över datum som kan vara bra att ha i huvudet!

/Fraj

RSS 2.0