Nya tider!

Hejsan alla!
Nu på onsdag den 21 oktober öppnar nya studentfiket i Lilla Nybo kl 17:00. Där finns det massa gott fika och ingenting kostar mer än 5 kronor!

Under kvällen kommer det tas emot nya namnförslag på vad fiket skall heta och den som kom på det vinnande förslaget får en fika gratis. Fiket kommer att vara öppet varje onsdag med reservationer för eventuella fester/sittningar mellan kl 17:00 till 21:00.

Sedan kommer det även anordnas Temasöndagar på fiket! Varannan söndag eller så blir det en temasöndag!
Om ni har förslag på vad ni vill ha för tema så lämna gärna en kommentar, skickar ett mail eller sug tag i mig på fiket så kan vi kanske fixa just det temat. Annars har vi nu förslag som Öppen scen kväll, musikquiz, kakfrossa..
tillexempel låt fantasin flöda.

Fiket drivs av studenter för studenter är man intresserad av att gå med i sociala utskottet och hjälpa till med att jobba i fiket kan man höra av sig till mig Lisa Hamrin. Varje kväll man jobbar får man fika för 15 kronor och om man har jobbat några gånger blir det en fiketmiddag i slutet av terminen.

Sociala utskottet planerar även tillsammans med internationella utskottet att anordna en resa till Boda Borg senare i terminen eller i början på nästa termin. Om ni har önskemål om andra roligheter/utflykter kom gärna med förslag så kanske det går att ordna!

Vi ses i fiket// Lisa

Kommentarer
Postat av: leex

så fin bloggen är :)

2009-10-17 @ 17:30:17
URL: http://leex.webblogg.se/
Postat av: sociala

Tack så mycket!

2009-10-17 @ 21:29:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0